Maandans

Maandans

It's a marvelous night for a moondance!

Meningen over actuele gebeurtenissen. Of oude teksten "revisited". Startend vanuit een persoonlijke nood om gehoord/gelezen te worden. Een beetje pretentieus, misschien, in de hoop zo een discussie aan te zwengelen. Of toch op zijn minst tot nadenken te stemmen. Leuk tijdverdrijf mag ook, natuurlijk. O ja, de naam "Maandans" is de letterlijke vertaling van "Moondance", een management-boekingkantoor voor jonge Belgische rockbands dat ik eind jaren tachtig had, maar vooral: een heerlijk swingend nummer van een toen nog piepjonge Van Morrison, één van mijn favoriete artiesten. Kom ook eens langs op Twitter: @FrankVanLaeken of op mijn website: www.frankvanlaeken.eu

Tweets van de maand: januari 2013

CommunicatieGeplaatst door Frank Van Laeken vr, februari 01, 2013 10:23:26

"Er is een account voor Triggerfinger. Waarschijnlijk wordt daar vooral mee geretweet." (@strikeplank)

"BREAKING: Demba Ba has completed his £7 million move from Newcastle United to Chelsea, after his wife agrees personal terms with John Terry." (@BBCSporf)

"Kinkhoest. Dat klinkt zo jaren '30." (@JDeMeulemeester)

"Om het afscheid van de Schuer passend te vieren treedt Absenteïsme Minded binnenkort op in het Vlaams Parlement." (@peet_vader)

"De mensen naast mij aan tafel in de refter wensten elkaar 'Bon App'. Zo ver is het dus gekomen in onze gedigitaliseerde maatschappij." (@milan40_be)

"Troost jullie, de parking is nog altijd van iedereen." (@MarionH_)

"Ik vind het mooi dat een West-Vlaming heeft gewonnen in Mol. Dat wijst toch op een internationalisering van het veldrijden." (@swerbrou)

"Mijn trein rijdt naar de panne. En ik maar denken dat dat een exclusieve #Fyra-bestemming was." (@IkBenLauren)

"Retweet als u een droogveger bent. Favoriet als u een natveger bent." (@MDeRuyck)

"Persagentschap Fyra laat weten dat John F. Kennedy is neergeschoten." (@MelkMuylle)

  • Reacties(0)//maandans.frankvanlaeken.eu/#post82