Maandans

Maandans

It's a marvelous night for a moondance!

Meningen over actuele gebeurtenissen. Of oude teksten "revisited". Startend vanuit een persoonlijke nood om gehoord/gelezen te worden. Een beetje pretentieus, misschien, in de hoop zo een discussie aan te zwengelen. Of toch op zijn minst tot nadenken te stemmen. Leuk tijdverdrijf mag ook, natuurlijk. O ja, de naam "Maandans" is de letterlijke vertaling van "Moondance", een management-boekingkantoor voor jonge Belgische rockbands dat ik eind jaren tachtig had, maar vooral: een heerlijk swingend nummer van een toen nog piepjonge Van Morrison, één van mijn favoriete artiesten. Kom ook eens langs op Twitter: @FrankVanLaeken of op mijn website: www.frankvanlaeken.eu

Nieuwjaarsbrief

Memories & mijmeringenGeplaatst door Frank Van Laeken vr, januari 01, 2016 11:34:28

Lieve Lezer,

Ik ga u niets wensen voor het nieuwe jaar, behalve één ding: dat uw eigen wensen werkelijkheid mogen worden. (Tenzij u een zelfmoordterrorist bent, natuurlijk. In dat geval wens ik u motorpech in de woestijn, een bomgordel die voortijdig ontploft en ejaculatio praecox bij ieder van de tweeënzeventig maagden.)

Wees menselijk, levenslustig, open-minded, gezond, gelukkig. Wees de schoonste versie van uzelf. Wees alert maar niet bang. Wees beschermend voor uw geliefden maar niet possessief. Wees niet braaf maar 'be brave'. Wees weer twintig als u al vijftig bent. Wees een beetje meer vijftig wanneer u nog maar twintig bent. Wees uw allerbeste zelf. Wees onmisbaar en maak minder misbaar. Wees aandachtige kijker maar ook hoofdrolspeler in het schouwtoneel genaamd Leven. Droom. Schud nachtmerries af. Geniet ook van die ene extra dag, een vierjaarlijks fenomeen dat mensen op leeftijd kunnen appreciëren, ik kan het u verzekeren. Vergeet vooral niet te leven.

Maak er een heel fijn jaar van (en kom af en toe eens langs op deze plek)!

Uw F  • Reacties(2)//maandans.frankvanlaeken.eu/#post691